Over ons

Kwaliteit en klanttevredenheid

Al meer dan zes decennia lang is H.D. Verwoert een toonaangevende naam in de wereld van totaalinrichting. Sinds onze oprichting in 1957 hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd en een sterke reputatie verworven in de branche. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld van bescheiden begin tot een gevestigde naam die synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en stijl.

Een Historie van Totaalinrichting

In de jaren '50 begon H.D. Verwoert als een klein familiebedrijf met een passie voor interieurinrichting. De oprichter Henk en Stieni Verwoert, geloofde in de kracht van een goed ingericht huis. Hij begon met het aanbieden van vloerbedekkingen en gordijnen, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. In 1993 zijn zonen Dick en Johan bij hun vader Henk in de zaak aangesloten en hebben het bedrijf in 2008 geheel overgenomen. De toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid vormt nog steeds de kern van het bedrijf.

Uitbreiding naar Totaalinrichting

Met de tijd groeide H.D. Verwoert en breidden we onze diensten uit naar een breder scala van interieurproducten. We begonnen met het aanbieden van raambekledingsopties, waaronder gordijnen, jaloezieën en rolluiken, om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en smaken van onze klanten. Het leveren van maatwerk en het helpen van klanten bij het vinden van de juiste raambekledingoplossingen werd een van onze specialiteiten.

In de daaropvolgende decennia evolueerden we verder, en begonnen we met het aanbieden van complete slaapkamerinrichting, waaronder hoogwaardige bedden en matrassen. We begrepen dat een goede nachtrust essentieel is voor het welzijn van onze klanten, en we wilden hen helpen de perfecte slaapomgeving te creëren. Onze expertise in bedden en matrassen groeide gestaag, en we begonnen bekend te staan als dé bestemming voor slaapkamerinrichting.

De Kunst van Woonmeubels

In de loop der jaren bleven we groeien en evolueren. We breidden ons assortiment uit om ook woonmeubels aan te bieden, met een nadruk op stijlvolle, functionele en duurzame ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, eettafel, kast of andere meubelstukken, we hebben een uitgebreide collectie samengesteld om aan elke smaak en behoefte te voldoen. Onze woonmeubels zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek.

Klantgerichte Benadering

Bij H.D. Verwoert draait alles om de klant. Onze toewijding aan klanttevredenheid is altijd onze drijvende kracht geweest. We begrijpen dat elk huis uniek is en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van onze klanten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om advies te geven, te inspireren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor elke ruimte in huis.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij H.D. Verwoert geloven we in de kracht van kwaliteit en duurzaamheid. We selecteren zorgvuldig onze producten en materialen om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Onze vloeren, raambekleding, bedden en woonmeubels zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je jarenlang van je investering kunt genieten. Bovendien werken we samen met fabrikanten die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen, waardoor we onze impact op het milieu minimaliseren.

Toekomstgericht

Terwijl we terugkijken op onze rijke geschiedenis, kijken we ook vooruit naar de toekomst. Bij H.D. Verwoert blijven we innoveren en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We blijven ons assortiment uitbreiden en investeren in nieuwe technologieën en ontwerptrends. Ons doel blijft hetzelfde: het creëren van inspirerende en functionele ruimtes die het leven van onze klanten verrijken.

Welkom bij H.D. Verwoert

Of je nu op zoek bent naar de perfecte vloerbedekking, raambekleding, een comfortabel bed of stijlvolle woonmeubels, bij H.D. Verwoert ben je aan het juiste adres. We zijn er trots op dat we al meer dan zestig jaar mogen bijdragen aan de inrichting van talloze huizen. Kom langs in onze showroom, waar ons deskundige team klaar staat om je te verwelkomen en te begeleiden bij het realiseren van jouw droominterieur. H.D. Verwoert: waar stijl, kwaliteit en klanttevredenheid samenkomen.